1402/03/27
✏️ عنوان خبر | 64 نشان «حَلال» برای محصولات غذایی اصفهان صادر شد |
---|---|
📌 گروه خبر | اخبار عمومی |
📞 تماس با ما | 02174612 | 02174551101-4 |
🧷 نام شرکت | ✔️ شرکت بارسی خبرگان بین المللی تهران |
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان اصفهان، علی مالکی سرپرست اداره کل از صدور 64 نشان "حَلال" برای محصولات غذایی استان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد و گفت: این تعداد در مقایسه با سال گذشته نشان دهنده رشد خوبی در زمینه صدور این نشان است.
علی مالکی در همایش "روز جهانی ایمنی غذا" که در محل اتاق بازرگانی اصفهان برگزار گردید افزود: سال گذشته در استان اصفهان ۱۵ نشان حلال صادر شده بود.
وی با تاکید بر اینکه سازمان ملی استاندارد تنها مرجع قانونی صادرکننده نشان حلال در کشور است، اظهار داشت: رویههای صدور نشان حلال برای متقاضیان بویژه صادرکنندگان تسهیل شده است.
"حَلال"، نشانی است که بر روی محصولات غذایی، نوشیدنی ها و مواد آرایشی و بهداشتی حک میشود تا استفاده از آنها را از لحاظ شرعی بدون مانع نشان دهد.
مالکی همچنین با تاکید بر اینکه مصرف کنندگان هنوز با حقوق خود در باره ایمنی و کیفیت محصولات بخوبی آشنا نیستند، گفت: لازم است فرهنگسازی بیشتر درباره ایمنی و سلامت غذا صورت گیرد تا مردم در این زمینه مُطالبهگر شوند.
وی با اشاره به مباحثی که در باره "رواداری"(Tolerance) مطرح شده است، افزود: حد رواداری(علامتهای جمع و تفریق حک شده بر روی بستههای مواد غذایی) فقط از روی نشانهگذاری بستهبندی محصولات حذف میشود در حالیکه این موضوع هنوز در نظام استاندارد مورد توجه است.
سرپرست اداره کل استاندارد اصفهان با اشاره به اینکه اگر تولیدکنندگان موازین استاندارد را رعایت کنند در این زمینه مشکلی برای آنها بوجود نمی آید، تصریح کرد: عدهای بودند که کمفروشی میکردند و آمار آنها قابل توجه بود اما اکنون این موضوع در حال پایش و کنترل است.
مرجع:www.inso.gov.ir